«

»

Urban Decay Naked Basics 1 & 2

Okej… så i och med att jag somnade redan vid 7-8 igår när tanken egentligen var att jag bara skulle äta något och sen blogga så kan vi väl låtsats att det här inlägget kom upp igår kväll i stället? ;D

IMG_7024

Idag ska jag visa er och berätta om de sista paletterna jag äger från Urban Decay’s Naked-serie och det är Basics-paletterna.
Det finns två Basics-paletter och dessa har släppts som ett komplement till de stora Naked-paletterna. I och med att det finns två Basics-paletter med tre stora Naked-paletter så skulle jag gissa på att det kommer släppas en Naked 3 Basics sen också.

I alla fall, dessa paletter är små och smidiga och perfekta att resa med då de dessutom är väldigt stadiga och känns säkra, de har dessutom en lagom stor spegel i locket. Jag har rest med dessa många gånger utan några problem.

Bägge paletterna innehåller sex skuggor varav en är en satinskugga med lite skimmer som är tänkt att användas för highlighting och övriga skuggor är helt matta och färgerna går från ljust till mörkt.IMG_7027 IMG_7028 IMG_7032

Venus, Foxy, Walk Of Shame, Naked 2, Faint & Crave.

Den första Basics-paletten som släpptes är ett komplement till Naked 1-paletten och går därför precis som den paletten i lite varmare toner. Det här är min favorit av Basics-paletterna då alla färger förutom Foxy (som är lite för gul i tonen för min smak) används flitigt! Färgen Naked 2 är till och med en av mina absoluta favoritskuggor någonsin då den gör sig så fin bara som en naturlig skugga i globlinjen.

Alla sex skuggorna är krämiga, pigmenterade och lättapplicerade.
Det här är en palett jag verkligen kan rekommendera till den som är ute efter bra basfärger!

IMG_7041 IMG_7045 IMG_7051Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal & Undone

Sedan har vi Naked Basics 2 som jag var såååå säker på att jag skulle älska och använda ännu mer än första Basics-paletten.
Tyvärr så hade jag fel. Den andra Basics-paletten har kallare färger i sig då den här paletten är ett komplement till Naked 2.

Jag gillar väl egentligen färgerna i sig men de passar mig inte lika bra som de andra gör och så håller några av skuggorna inte alls samma kvalité. Undone exempelvis är ganska torr och är svår att få jämn. Jag tycker inte heller att Skimp är en alls lika fin highlighter som Venus.

Nja, tycker ni färgerna är fina i denna kan den absolut vara värd en kik men jag föredrar definitivt den första Basics-paletten framför denna. Tummen upp för att den har en skugga som heter Stark dock… (GoT-nörd… hehehe!)

Äger ni någon av dem, eller kanske båda två som jag? Vilken föredrar ni i så fall?

Bägge paletterna finns att köpa på Kicks.se och kostar 245 kronor/styck.

 

1 kommentar

  1. Ida

    Skulle bli jätteglad om du ville göra en videotutorial med naked basics 1-paletten. Har köpt den nyligen och behöver lite inspiration! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: