«

»

Tillökning i familjen…

Till att börja med vill jag bara be om ursäkt för att jag försvann helt plötsligt!
I’m so sorry!

IMG_7115 IMG_7137

I fredags välkomnade vi två små kattungar till familjen så de senaste veckorna har mitt huvud bara varit hos dem, haha!
Sigge heter den röda och Katniss heter den gråa och jag är redan helt kär i dem båda!

Trots att jag bara vill titta på dem och mysa med dem hela dagarna just nu så kände jag att det var dags att visa lite livstecken på bloggen också så jag ska försöka så gott jag kan att börja få upp inlägg nu igen.

I alla fall, ville bara presentera dessa små sötnosarna.
Vill ni se mer av dem så kika in på min privata instagram – paaperdoll – för jag har redan och lär nog fortsätta att bomba med kattbilder! :D

Har ni några husdjur hemma? :D

2 kommentarer

  1. Lackert

    Grattis till dom nya familjemedlemmarna :) Otroligt söta
    Lackert recently posted…Worth The RisqueMy Profile

  2. Linnea

    Jättesöta! Vi har två systrar till katter som heter Maja och Kiwi :)

    Våra katter är innekatter och det enda problemet vi har är att det är för lite utrymme för två katter, och då har vi ändå ett helt hus att tillgå. Men sådana problem brukar bara komma när de är äldre. Se bara till att kastrera båda två! Då får ni det lugnt och skönt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: