«

»

Make Up Store Microshadow SHADE – Limited Edition!

IMG_5908 IMG_5910

Den 1 september släppte Make Up Store en Limited Edition-kollektion som har namnet SHADE.
Om ni, precis som jag, gillar dödskallar så MÅSTE ni kolla in den här kollektionen. Varje produkt i kollektionen, förutom ett läppstift, pryds med dessa snygga döskallar och jag tycker förpackningen är sååååå läcker!
IMG_5917 IMG_5923I kollektionen ingår en Microshadow i färgen Shade och det är den jag har att visa er.
Det här är en kalltonad matt mörkbrun färg, nästan svart. Möjligtvis något tråkig, men väldigt användbar!
Så om ni gillar snygga förpackningar och behöver en mörk skugga i bra kvalité som kan användas till exempelvis läckra sotningar eller för att göra en mjuk eyeliner så tycker jag definitivt att ni ska kolla in denna!

I kollektionen hittar vi förutom ögonskuggan även två highlighters (vill haaa!), ett läppstift, deras klassiska Eazy Cover Mix samt fyra borstar. Ni kan se hela kollektionen hos bl.a. Purity och LipGloss Bitch!

Jag har förstått det som att kollektionen endast säljs i butik och den säljs i begränsad upplaga så om ni är sugna bör ni ta er till en butik snarast! Jag har inga prisuppgifter på produkterna men har hört att de ska vara snäppet dyrare än deras ordinarie produkter.

Jag hade turen att få den här produkten samt några andra produkter från Make Up Store’s höstlooker av en bekant. Jag har därmed inte betalat för dem själv men som alltid så ger jag självklart min ärliga åsikt om produkterna.

 

2 kommentarer

  1. Lackert

    Åh så galet snygg, älskar dödskallar :)
    Lackert recently posted…IsadoraMy Profile

    1. Sofie

      Eller hur!! Sjukt snygg! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: