«

»

Make Up Store ICON

IMG_5817

En annan kollektion från Make Up Store som också släpptes den 1 september är ICON.
Den här kollektionen är inspirerad av röda mattan och hollywoodglamour så här hittar vi tre ögonskuggor i enkla, klassiska färger och ett rött läppstift – en ganska typisk look för röda mattan helt enkelt.
IMG_5824

Microshadow BarbaraIMG_5825

Microshadow MarilynIMG_5828

Microshadow LizaIMG_5832

Lipstick IconIMG_5837

Ögonskuggorna, som är döpta efter klassiska Hollywoodikoner, har en grym pigmentering och är krämiga och lättapplicerade. Färgerna må inte vara de roligaste men de är väldigt användbara, särskilt gillar jag Barbara som är en superfin highlighterfärg!

Läppstiftet, som heter Icon, hade jag önskat såg mer ut som i hylsan. Jag gillar inte riktigt den skira, hallonröda färger som kommer fram då jag inte tycker den färgen passar in på Hollywood-looken. Jag hade i stället hoppats på ett matt blodrött läppstift eller liknande! En sminkning där ni även får se läppstiftet på kommer förövrigt upp imorgon, så håll utkik om ni är nyfikna!

Dessa produkter finns alltså i butik nu och jag kan definitivt rekommendera ögonskuggorna om ni tycker färgerna är fina då kvalitén på dessa är riktigt bra!

Jag hade turen att få den här kollektionen samt några andra produkter från Make Up Store’s höstlooker av en bekant. Jag har därmed inte betalat för dem själv men som alltid så ger jag er självklart min ärliga åsikt om produkterna.

2 kommentarer

  1. Lackert

    Skuggorna ser super fina ut
    Lackert recently posted…IsadoraMy Profile

    1. Sofie

      De är jättefina! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: