«

»

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Champagne Pop

IMG_7164 IMG_7172

En av produkterna som jag pratade om i min senaste favoritvideo är denna vackra highlighter från märket BECCA.
Det är deras Shimmering Skin Perfector Pressed (de säljer även flytande highiglihters) i färgen Champagne Pop!

Champagne Pop är den nyaste färgen i deras highlightersortiment och den har utvecklats tillsammans med en youtuber vid namn Jaclyn Hill så om du är en person som tittar mycket på skönhetsvideos på YouTube så har du med största sannolikhet inte missat den här lilla godingen.

Märket BECCA finns inte i Sverige ännu och det kan därför vara lite svårt att få tag på produkter från märket, just den här färgen säljs dessutom i begränsad upplaga (och hittills endast i USA) och är därmed ÄNNU svårare att få tag på. Jag fick använda mig av tjänsten SHOPUSA.com för att få tag i denna och fick då betala ungefär dubbla priset i frakt. Med andra ord så är det inte omöjligt att få tag på den men det är inte heller direkt billigt…
IMG_7173

 

IMG_6686Men enligt mig var det SÅ värt det för jag är helt förälskad i den här highlightern.
Jag kan säga direkt att det här är inte en highlighter för dig som vill ha ett diskret glow, det här är en highlighter för dig som vill ha DA GLOW! Självklart går det att applicera väldigt lite för att få det mer diskret också, men det är definitivt inte en highlighter som är gjord för att se diskret ut! ;)

Här ovan ser ni highlightern både swatchad och på mina kindben. Färgen är som ni förhoppningsvis ser lite peachguld och jag var lite rädd att denna skulle vara för mörk på min hudton men den ser riktigt, riktigt fin ut på och det känn som en färg som passar många hudtoner!

Det jag verkligen älskar med den här highlightern är att den ger nästan en våt look på huden vilket jag inte riktigt har sett hos någon highlighter tidigare. Den är dessutom otroligt krämig och pigmenterad så lite produkt räcker en lång väg (vilket är tur då jag aldrig vill att den här produkten ska ta slut!).

Jag säger bara – Mary Lou-Manizer, släng dig i väggen för här är den nya BOOM POW IN YOUR FACE-highlightern!
Gillar ni mycket glow och känner att ni ha en extra peng att spendera skulle jag definitivt rekommendera er att i alla fall fundera på att beställa hem denna, för den är helt fantastisk!

Jag beställde min från amerikanska Sephora och där kostar den 38 dollar (ca 332 kronor) och sedan får man som sagt räkna med ungefär dubbla priset i frakt för att få hem den till Sverige.

Märket BECCA finns däremot att handla på Space NK som skickar till Sverige så om ni är sugna på att kolla in märket (kanske ta en kik på deras andra fina highlighters?) så hittar ni åtminstone de där.

 

2 kommentarer

 1. Nina

  Sjukt snygg sminkning på dig. Du passar verkligen i färgerna.

  Kram
  ina
  Nina recently posted…Mac Giambattista Valli Läppstift – CharlotteMy Profile

  1. Sofie

   Tack! :D Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: