«

»

Recension: IsaDora Grand Volume Lash Styler

IMG_6779 IMG_6786Om produkten:

”Förlänger fransarna från rot till topp och sträcker dem uppåt och utåt för en fantastisk volym. Grand Volym Lash Styler har en unik dubbelsidig borste och dubbla reservoarer för att ge dina fransar en extra fyllighet samtidigt som de får den volym du alltid drömt om. Flexibel och lätt i sin konsistens, lätt att applicera på fransarna och ger ett perfekt resultat varje gång!”

Pris: 189 kronor, finns att köpa på bl.a. Eleven*, Kicks och Åhlens.

Min åsikt:

På mina fransar fungerar den här mascaran utmärkt! Jag brukar använda sidan av borsten med korta strån först och med den får jag en hel del längd men framförallt mycket volym till fransarna. Sedan vänder jag på borsten och använder sidan med längre strån samt böjd form och med den får jag ännu mer längd samtidigt som den separerar fransarna otroligt fint och jag upplever att det ser ut som jag har fler fransar än jag egentligen har. Sidan med de kortare stråna använder jag till underfransarna och jag tycker att de blir superfina med den borsten!

Den här mascaran ger mina fjuttiga fransar allt jag vill ha – längd, volym, separation och fyllighet!

Jag har inte heller haft några problem med nedfall eller kladd under dagen utan den har suttit bra på plats men ändå varit enkel att tvätta bort i slutet av dagen.

Betyg: 5/5, det här är en riktigt bra mascara!

Köpa igen?: Skulle absolut kunna tänka mig att köpa denna igen!

IMG_6391

FÖREIMG_6393EFTER

*affiliatelänk

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: