«

»

Make Up Store HAUTE COUTURE

IMG_5793

Den 1 oktober lanserade Make Up Store sin nya kollektion Haute Couture som har fått inspiration ifrån catwalken.
Det här är en kollektion helt i min smak som innehåller tre vackra ögonskuggor vars färger känns helt rätt nu i höst samt ett riktigt snyggt läppglans i en mörk, vampig färg!

IMG_5797

Microshadow StyleIMG_5802

Microshadow CatwalkIMG_5807

Microshadow FashionIMG_5809

Satin Lip Gloss CoutureIMG_5812Style, Catwalk, Fashion och Couture.

Ögonskuggorna är enligt mig helt perfekta – både färgmässigt och kvalitémässigt.

Style gör sig jättebra både som ögonskugga men också som rouge, det är en vacker rosa nyans med lite diskret skimmer, superfin! Catwalk är en jättefin matt brunorange nyans som är modern i höst, blir jättefin att ha i globlinjen men fungerar självklart även över hela ögonlocket! Och så Fashion som är supersnygg matt brunröd färg!

Alla skuggorna är krämiga och pigmenterade, applicerar jämnt och är lätta att sudda. Jag har ingenting att klaga på!

Sedan har vi läppglanset Couture som är en fin burgundyröd nyans. Den här kan vara svår att få jämn på läpparna så ett tips är att använda den över ett läppstift som jag har gjort i sminkningen nedan, det blir superfint! Läppglanset känns skönt på läpparna och har en smarrig doft av vaniljkola.

IMG_7227

I den här sminkningen har jag använt Style över ögonlocket samt som rouge, jag har Catwalk i globlinjen och Fashion i de yttre hörnen. På läpparna har jag använt läppglanset Couture ovanpå ett läppstift från Make Up Store som heter Icon.

Kollektionen finns ute i butik nu!
Vad tycker ni? Ser ni något ni gillar?

Jag hade turen att få den här kollektionen samt några andra produkter från Make Up Store’s höstlooker av en bekant. Jag har därmed inte betalat för dem själv men som alltid så ger jag er självklart min ärliga åsikt om produkterna.

3 kommentarer

 1. Amanda

  Wow vilka snygga ögonskuggor!! Kolla gärna in hos mig, har en stor frågestund kring skönhetsbehandlingar, läppinjektioner och fillers. Imorgon svarar Ego Estetica på alla era frågor. Kram
  Amanda recently posted…FRÅGOR OM FILLERS, INJEKTIONER & BEHANDLINGARMy Profile

 2. emma

  deras nya design är så snygg! :)

 3. Lackert

  Fashion och glosset ser super snyggt ut
  Lackert recently posted…Crystal SandMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: