«

»

Fyra nya skuggor i min MAC-palett!

För ca 3 månader sedan visade jag er min MAC-palett och de skuggor jag hade i den.
Nu har jag uppdaterat paletten med ytterligare fyra nya skuggor som jag gärna vill visa er!IMG_7536

De nya skuggorna är All That Glitters som är en vacker, skimrig, champagnefärgad skugga med en hint av rosa ton i sig, Woodwinked som är en ljus, skimrig, bronzig skugga, Wedge som är en matt, gråbrun, ganska ljus skugga samt Rule som är en matt orange skugga.

Jag gillar alla fyra väldigt mycket och jag är väldigt nöjd med min MAC-palett hittills.
Tanken nu är att jag ska fylla de två första raderna med skimriga skuggor och så ska den tredje raden endast innehålla matta skuggor. Jag har några skuggor jag har tittat ut som jag ska köpa men alla platser är ännu inte fyllda.

Vilka är de bästa matta skuggorna från MAC? Har ni några bra tips?
Kommentera!

IMG_7541All That Glitters, Woodwinked, Wedge och Rule.

Se swatches på de övriga skuggorna i paletten HÄR.

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lackert

  Fina nyanser som passar perfekt nu på hösten
  Lackert recently posted…HöstnaglarMy Profile

  1. Sofie

   Jaa :)

 2. Sofie

  Hej! Jag undrar om du har nåt tips på någon mascara som passar att använda till fest? Typ att den ger både volym och längd, och håller bra (gärna vattenfast), helt enkelt en mascara som ger lite mer dramatiska fransar än vad man vill ha till vardags :)

  1. Sofie

   Har tyvärr inget tips på en vattenfast mascara då jag inte använder det själv. Men två jag gillar väldigt mycket som i alla fall sitter väldigt bra på mig är Too Faced Better Than Sex och IsaDora Volume Lash Styler :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: