«

»

Nya färger av Clinique Pop Lip Colour+Primer!

I maj det här året släppte Clinique sin nya läppstiftsserie Pop Lip Colour+Primer, ett läppstift med primereffekt som ska återfukta och vårda läpparna, med bl.a. sheasmör och murmursmör, och som ska hålla färgen på plats länge.

Då lanserades 16 färger som jag swatchade HÄR och recenserade HÄR och som ni nog minns så tyckte jag om läppstiften väldigt mycket. Därför blev jag väldigt glad när jag fick höra att det skulle släppas 8 nya färger, yeeay!

De nya färgerna heter Mocha Pop, Papaya Pop, Raspberry Pop, Rebel Pop, Party Pop, Sugar Pop, Blush Pop och Kiss Pop.
Färgerna släpps i butik och på Clinique.se den 19 oktober och kostar 230 kronor/styck.

Jag har fyra av de nya färgerna att visa er idag!

IMG_7490 IMG_7497 IMG_7510

Mocha Pop, Papaya Pop, Sugar Pop och Raspberry Pop.IMG_7517

Mocha PopIMG_7519

Papaya PopIMG_7524

Sugar PopIMG_7527Raspberry Pop

Jag tycker att alla de fyra nya färgerna jag ha testat är superfina och kan helt ärligt inte välja en favorit.

Mocha Pop är den perfekta brunrosa nyansen som är så modern just nu och som jag inte får nog av. Papaya Pop hade jag velat ha i somras, det är en vacker korallrosa färg med guldskimmer. Sugar Pop är en väldigt fin och smickrande ljus rosabeige färg och Raspberry Pop är en perfekt bärrosa färg som känns helrätt året om!

Vilken av dessa är din favorit?
Se fler av de nya färgerna hos bl.a. Honi Beauty och Fröken Rosa!

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

5 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lackert

  Härliga och snygga nyanser
  Lackert recently posted…HöstnaglarMy Profile

 2. Lotta L

  Mocha Pop! Älskar sådana färger!

  1. Sofie

   Den är superfin! :D

 3. Mimas Hälsa&Skönhet

  Papaya Pop är jättefin! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…månadens tomma: oktober del 2My Profile

  1. Sofie

   Visst är den! :D

 1. Clinique Pop Lip Colour and Primer |

  […] Nedan ser ni mina fyra nyanser och Sugar Pop har blivit en riktig favorit. My lips but better! De andra nya nyanserna heter Mocha Pop, Rebel Pop, Blush Pop och Kiss Pop. Vill ni se alla nyanser i utbudet så hittar ni läppstiften här på Cliniques hemsida och vill ni läsa vad andra tycker om dem så kolla in de här inläggen – Fröken Rosa, Honi Beauty & Sofies Skönhetsblogg. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: