«

»

Maria Nila Colour Refresh 0.66 Bright Red

IMG_7974

Nyligen köpte jag tre färger av Maria Nilas Colour Refresh-inpackningar – Bright Copper, Brown Hazel och Bright Red.
Det här är hårinpackningar som förutom vårdar håret även färgar det med en icke permanent färg.
Perfekt om man är sugen på en snabb förändring som försvinner efter ett antal tvättar!IMG_7984

Den första jag valde att prova var färgen Bright Red – nummer 0.66.

Så här beskrivs produkten hos Eleven.se:

”Fräscha upp din hårfärg snabbt och enkelt med Maria Nila Colour Refresh! Denna vårdande inpackning innehåller färgpigment som på ett snabbt och enkelt sätt fräschar upp din hårfärg.

Den färgade inpackningen innehåller Maria Nilas speciellt framtagna Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg på samma gång, och är dessutom 100% veganska. Din hårfärg fräschas upp, samtidigt som håret vårdas och känns lent efteråt!

Maria Nila Colour Refresh kan användas för att exempelvis fräscha upp din egna hårfärg, eller skapa lite fräscha slingor! Färgerna är intensiva och ger intensiv färg till ljust hår, och lite lättare toner till mörkare hår.”

IMG_7965

FÖREIMG_8112EFTER

Jag duschade och schamponerade mitt hår, sedan la jag ett ganska tunt lager med färg i hela håret, även i den lilla utväxt jag hade. Jag lät färgen sitta i ca 30 minuter (står att man ska ha det i 3-10 minuter på förpackningen men jag tyckte det såg lite mesigt ut efter 10 minuter så körde på ett tag till!) och sedan sköljde jag ur och avslutade med balsam.

Resultatet blev en något mer rödlila ton i håret än vad jag hade innan! Supersnyggt, om jag får säga det själv!
Färgen täckte även min lilla utväxt vilket fick mitt hår att se lite fräschare ut.

Mitt hår känns dessutom hur lent som helst och doftar otroligt gott.
Om jag är nöjd? Jag är nöjd!

Ska bli spännande att testa Brown Hazel och Bright Copper sen också! Ska väl låta denna färgen försvinna först dock, blir intressant att se hur länge den håller sig kvar! :)

Maria Nila Colour Refresh-inpackningarna finns att köpa hos bl.a. Eleven.se* och kostar 249 kronor – då får man även med två par plasthandskar på köpet som är bra att använda för att slippa färg på händerna.

Har ni provat någon färginpackning någon gång? 

*affiliatelänk, läs mer om vad det innebär HÄR.

2 kommentarer

 1. Mimas Hälsa&Skönhet

  Såg nya hårfärgen i en av dina videos, det är jättefint! :)
  Mimas Hälsa&Skönhet recently posted…Dermosils JulMy Profile

 2. Sam Ingleston

  Hi there,

  I’ve created a website for my client a freelance hairstylist in Surrey, UK, for my final year university degree. She’s written a very good blog post about why she loves Maria Nila and thinks its good for clients to use. The article is live here http://www.louise-carter.com/blog/2016/3/17/hair-advice However the I was wondering if we could have permission to use that image on the site as it matches the design really well.

  Thanks,
  Sam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: