«

»

Recension & Swatches: IsaDora Twist-Up Matt Lips

IMG_7993

Nyligen släppte IsaDora fem nya färger av deras Twist-Up Matt Lips och idag tänkte jag visa er dem allihopa.

Det är första gången jag testar deras Twist-Up Matt Lips och jag måste säga att jag är imponerad! De blir matta på läpparna men är väldigt krämiga, lättapplicerade och känns otroligt sköna på läpparna samtidigt som hållbarheten är riktigt bra. Jag har burit Majestic Mauve en hel dag utan att känna behovet av att bättra på – och då har jag både ätit och druckit. Jag tycker verkligen om de här!

Här ser ni de nya färgerna!
IMG_8007

Majestic Mauve, Queen Of Roses, Ruby Gem, Purple Prune och Dark Velvet.IMG_8044

Majestic MauveIMG_8062

Queen Of RosesIMG_8074

Ruby GemIMG_8088

Purple PruneIMG_8093Dark Velvet

Samtliga färger är så höstiga och fina och min personliga favorit är Majestic Mauve – så himla fin!
Purple Prune är den enda av de nya färgerna som jag blev lite besviken på då denna var svårare att applicera – den blev lite ojämn och flammig så jag skulle föredra att använda en läppenna under den.

De här godingarna finns alltså i butik nu och kostar 129 kronor/styck.
Vilken är din favorit?

2 kommentarer

  1. Alexandra

    Blir jättesugen på att skaffa Majestic Mauve! Ser riktigt snygg ut!

  2. Lackert

    Super snygga
    Lackert recently posted…Furfur Pearl Prime Silver LensMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: