«

»

Årets finaste adventskalender?

IMG_8235 IMG_8241I år valde Skincity att släppa en adventskalender och jag tror nog att det kan vara en av de finaste på marknaden.
Just dessa gryniga, tråkiga bilder visar dock inte alls hur fin den faktiskt är men så blir det när man är så exalterad att man inte ens kan vänta in bra fotoljus…

Den släpptes dessvärre i väldigt limiterad upplaga och sålde därför slut på bara några timmar men min fina pojkvän lyckades köpa den här som en tidig julklapp till mig och igår fick jag hem den!

Kalendern kostade 999 kronor och produkterna i ska ha ett värde på totalt 3400 kronor.
Märkena som finns representerade i kalendern är Bliss, Biodroga MD, bareMinerals, By Terry, Clarins, Cicamed, Carita, Decléor, Dermalogica, Elemis, Essie, Elizabeth Arden Pro, Eve Lom, gloMinerals, Jan Marini, Jane Iredale, Maria Åkerberg, Murad, Paulas Choice, Peter Thomas Roth, Rodial, Synchroline, Skincity och Transderma.

Alltså, jag tror ni förstår när jag säger att jag gärna skulle vilja öppna hela kalendern på en gång?!
Men icke, jag ska tålmodigt vänta till den 1 december!

Jag vill självklart dela med mig av kalenderns innehåll till er när det väl är dags och då är frågan – vill ni se vad jag får i kalendern varje dag eller vill ni ha ett samlat inlägg i slutet av veckan där jag visar de produkter jag fått den veckan?

 

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Lackert

  Ja den såg verkligen super fin ut
  Lackert recently posted…Furfur Pearl Prime Silver LensMy Profile

 2. elina hallström

  WOW, läcker! För er som vill läsa om mitt sagobröllop och se fina och sensuella bilder, gå in på http://www.leenis.se

 3. elina hallström

  WOW, läcker! Läs om mitt sagobröllop och se fina och sensuella bilder, gå in på http://www.leenis.se

  1. Gertrude

   That’s an astute answer to a tricky quetoisn

  2. versicherungsschutz auto bei todesfall

   ra các bạn có thể đăng ký học: Khóa học phần mềm kế toán Misa tại trung tâm kế toán bình minh. Đặc biệt khi bạn tham gia lớp học phần

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: