«

»

London, baby!

london

Wohoo!

Idag åker jag till Stockholm för att imorgon bitti ska jag tillsammans med Daisy Beauty och en massa härliga skönhetsbloggare åka till London!!! Alltså jag är såååå taggad! Har aldrig varit i London men har alltid velat åka så det ska bli så himla roligt!

Jag har tyvärr inte hunnit tidsinställa några inlägg så bloggen kommer stå helt stilla under helgen men ni får jättegärna hänga med på Instagram om ni vill se vad vi hittar på för kul! Ni hittar mig på @paaperdoll eller @sofies.beauty och ni kan även följa alla andra på hashtagen #dblondon15.

Nu kör vi! :D

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Aida

  Å så avis!!!! Ha en underbar resa! Jag följer med spänning på insta! ?

  1. Sofie

   :D

 2. Emma - Beyondbeauty.se

  Hoppas ni haft superkul! :D Men det verkar så när man kikat på Instagram ;)

  1. Sofie

   Jaa, det har vi verkligen haft! :D

 3. Maud

  gewoon ontrafelen zo’n mummy kom je van alles tegen behalve brains die zijn er met een haakje door de neus uitgehaald . De veniklijegrg lijkt steeds meer te kloppen .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: