«

»

Min helg på Instagram!

I söndags natt klockan 02.00 landade jag hemma i sängen efter en fantastisk helg i London tillsammans med Daisy Beauty!
Klockan 06.00 ringde alarmet måndag morgon och efter 4 timmars sömn var det alltså dags att gå till jobbet. Kan berätta att jag somnade redan klockan 7 igårkväll, jag var rätt så trött! Och den tröttheten håller sig i, tror inte jag kommer återhämta mig helt förrän till helgen, haha!

Men det är såååå värt det för oj, oj, oj vad roligt jag har haft det i helgen!

Jag har både vloggat och fotat en del men det hinner jag förmodligen inte gå igenom förrän till helgen så därför bjuder jag er på en liten sammanfattning av helgen med hjälp av mina Instagram-bilder! :)

londoninsta1

Vi landade i London runt 9 på fredagmorgonen och åkte buss till hotellet. Jag, som aldrig varit i London (eller England överhuvudtaget) innan, satt och tittade storögt ut genom fönstren hela vägen.

Kl 13.30 satte konferensen igång och vi fick bl,a, lära oss om cykliska silikoner av Pär Svanberg från Apoteket samt följa med på resan från doftnoter till färdiga parfymer med Will från Hugo Boss.

Dagen avslutades med shopping på bl.a. Primark (alltså, jag måste dit igen med både en större resväska och plånbok – WOW!), Superdrug och Boots – trevligt värre!londoninsta2

Dag två fortsatte konferensen och resterande fem varumärken – Clarins, Olaplex, Glossybox, Urban Decay och Revlon – höll i sina presentationer. Vi fick bl.a. se Glossybox fantastiskt fina julbox med roséguldiga detaljer, jag fick lära mig om vad hypade Olaplex faktiskt gör, och vi fick ta en närmre kik på Urban Decay’s ordinarie sortiment samt nya produkter – exempelvis den otroligt fina Vice 4-paletten som finns att köpa NU på Kicks!

Under kvällen bjöds det på 3-rättersmiddag på restaurangen Balthazar och till den var jag självklart tvungen att sminka mig med Vice 4-paletten. Försökte knäppa några bilder på sminkningen i det dåliga ljuset så vi får se om de blev bloggbara eller inte – om inte ser ni i alla fall ungefär hur sminkningen såg ut på bilden ovan! ;)

londonista3Sista dagen vaknade både jag och Emelie aka Vintertroll tidigt på morgonen så vi tog oss en promenad efter frukosten för lite snabb sightseeing. När några fler hade vaknat till liv checkade vi ut från hotellet och körde en shoppingtur på Oxford Street innan det var dags att bege sig hem till Sverige igen!

Fler bilder samt en vlogg kommer som sagt men här fick ni i alla fall se en del av det vi sysslade med i helgen!

Stort tack till Kicki, Sam, Daisy Beauty och alla trevliga gäster och sponsorer för denna fina helg! <3

 

2 kommentarer

  1. Lotta

    Ni verkar haft väldigt trevligt! Jag gillar sminkningen ovan, paletten är jättefin, men mina ögon dras till läpparna, och jag måste därför fråga; Vad är det för läppstift du har på den bilden?

    1. Sofie

      Läppennan Soar och läppstiftet Faux – bägge från MAC! En favoritkombo! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: