«

»

Goda nyheter!

image

Idag kom nyheten på Instagram om att märket Makeup Geek inom kort ska börja säljas på BeautyBay!
Wohoooo! – var min reaktion på det!

Varför? Jo, Make Up Geeks produkter är grymma (deras skuggor är helt fantastiska!) men man har bara kunnat beställa produkterna från deras egen hemsida och då skickas det från USA vilket vi ju vet kan resultera i att man får betala en hel del extra i tull om man har otur…

BeautyBay däremot är en brittisk hemsida som skickar till bl.a. Sverige – gratis! (åtminstone om man handlar för mer än 199 kronor!) vilket alltså innebär att det kommer bli smidigare och förhoppningsvis snäppet billigare att shoppa Make Up Geek i framtiden!

Nu får vi hålla tummarna för att det inte blir några konstiga restriktioner så de inte får skicka just deras produkter till Sverige eller något annat dumt!

2 kommentarer

  1. Lackert

    Riktigt rolig nyhet :)
    Lackert recently posted…12 Shades Of GrayMy Profile

    1. Sofie

      Eller hur! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: