«

»

Urban Decay Moondust Eyeshadow – Zodiac

IMG_8551Här är den! Ögonskuggan som fick hela konferensgruppen i London att säga ”ooooh” och ”aaaah”. Åtminstone kändes det så! ;)

Personligen kunde jag varken sluta titta eller tänka på den efter att ha swatchat den under Urban Decay’s presentation så jag var helt enkelt tvungen att köpa den redan dagen efter! Vilken tur att Urban Decay fanns att shoppa i London! ;) 

IMG_8548

Det är alltså Urban Decay’s Moondust Eyeshadow i färgen Zodiac jag pratar om, en fantastiskt vacker skugga som beskrivs som ”mattsvart med blågrön metallglans”. Den är pigmenterad, den är krämig och den är en upplevelse i sig. Den ser otroligt snygg ut på bilden nedan men den är ÄNNU snyggare i verkligheten! I’m in love! <3IMG_8553

Som tur är så går den här finingen att få tag på även här i Sverige! Ni hittar den på Kicks för 170 kronor – så värt!

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Annica

  Vilken läcker färg!
  Den måste man helt klart ta sig iväg och testa.

  1. Sofie

   Jaa! Den är sååå fin! :D

 2. Lackert

  Wow vilken läcker skugga
  Lackert recently posted…12 Shades Of GrayMy Profile

  1. Sofie

   Eller hur?! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: