«

»

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

IMG_8754

Urban Decay har släppt ännu en ny – superfin – ögonskuggspalett! Den här gången i samarbete med Gwen Stefani!

IMG_8755Gwen Stefani ska ha varit med i varje steg i utformandet av den här paletten. Utsidan ska vara inspirerad av hennes kärlek till svartvita grafiska tryck och antika guldaccenter. Jag tycker den är supersnygg!IMG_8761 IMG_8763Inuti paletten hittar vi femton ögonskuggor i varierande färger och finishes. 12 av skuggorna är nya för den här paletten medan 3 är från Urban Decay’s ordinarie ögonskuggslinje. Dessa 3 är Stark, Skimp (bägge finns i Naked Basics 2-paletten!) och Blackout. De 12 skuggor som är nya är namngivna av Gwen och de har inspirerats av hennes låtar, hennes intressen och henne som person.

Jag gillar verkligen att Gwen och Urban Decay har valt att ha två rader med neutrala färger och sedan poppat till det lite med den sista raden där vi hittar en fantastiskt fin glitterskugga och lite annat skoj! Det blir en väldigt bra kombination och det är kul med en neutral palett som ändå innehåller lite färg för de gånger man känner för att göra något litet extra med sin sminkning!IMG_8796

Blondie, Bathwater, Skimp, Steady & Punk.IMG_8803

Baby, Anaheim, Stark, Zone & Serious. IMG_8805

Pop, Harajuku, Danger, 1987 & Blackout.

Det finns inte en enda färg i den här paletten som jag inte gillar men jag kan i alla fall säga att jag gillar mittenraden lite extra. Jag tycker att alla skuggor håller hög kvalité – de är pigmenterade och krämiga och de flesta applicerar väldigt fint.

Den enda skuggan som är lite för flygig för min smak är Pop men i det fallet är färgen i sig så himla fin så då kan det vara värt att få lite glitter i ansiktet – alternativt applicera ögonskuggorna före basen! ;)

IMG_8795En till rolig grej är att man får med sig små testers av Urban Decay’s nya läppstift som även de ska släppas i samarbete med Gwen Stefani. Exakt när de släpps vet jag tyvärr inte men i början av nästa år ska det vara sagt. Tycker förpackningen på läppstiften ser gööörsnygg ut – vill ha!

Paletten släpptes till försäljning IDAG på Kicks.se och man får betala 495 kronor för den här skönheten.
Kommer ni slå till?

*pressprov – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

3 kommentarer

 1. Lackert

  Såå snygg
  Lackert recently posted…Tikei – LovelyMy Profile

 2. ERIKA SUNDELIN

  Åh vill verkligen ha denna paletten men kan liksom inte avgöra om den är värd pengarna? Sett flera som har passat på denna och köper hellre något annat bara för att skuggorna är så lika dom andra från naked paletterna :/

 3. Regina

  jajaja Muchas gracias papá!! Voy a ver si encuentro una foto del labio (porque digamos que muchas no me saqué en ese estado) y la su0;z#823boAbra&o grande y saludos a los pibes!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: