«

»

Skincity Adventskalender Lucka 1-6

Minns ni att jag fick Skincitys fina adventskalender i julklapp av min fina sambo?

4

Idag tänkte jag visa er vad som gömde sig bakom de första sex luckorna. Det här inlägget skulle egentligen kommit upp redan i söndags men annat har tyvärr kommit i vägen. Så idag får ni se lucka 1-6 och imorgon kommer ni få se lucka 7-13!

IMG_8862

Lucka 1: Dermalogica Multivitamin Hand and Nail Treatment 

”En i pressen prisad produkt med skyddande egenskaper – “handskar på tub”. Koncentrerade, rena vitaminer reparerar huden på händerna och stärker sköra naglar. Denna icke-feta skyddande kräm verkar i timmar. Innehåller fuktbindade och mjukgörande ämnen som hyaluronsyra och allantoin. Aldrig mer torra händer.”

Handkräm går alltid åt hemma hos mig och särskilt nu under vintern! Tyckte verkligen om den här och har faktiskt redan använt upp den!

Lucka 2: Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Foaming Mask

”Champange masken” är en hemmaversion av Bliss spas mest berömda ansiktsbehandling, the Triple Oxygen Treatment. Den ger en syrekick och ett kraftpaket av vitamin C, antixodanter och återfuktning för att omedelbart ge energi, klarhet och lyster. Studier visar att syrehalten i ansiktsvävnaden på grund av cirkulationen kan minska med upp till 70 % vid 30 års ålder. Masken syresätter huden på tre olika sätt bla med två patenterade ingredienser.”

Den här hade jag för några år sedan och minns att jag verkligen gillade den! Ska bli roligt att testa den igen!IMG_8863

Lucka 3: Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner & Longest Lash Mascara

”Används för att ge fransarna ett grundskydd under mascaran. Den förtjockar och förlänger och gör att du behöver mindre mängd mascara. Precis som vårt hår kan våra fransar torka ut, klyva sig eller brytas av. Algextrakt vårdar och skyddar fransarna, förhindrar att fransarna klyvs och bryts och låter dem växa ut till sin fulla längd; den kan även främja tillväxt.”

”En volymgivande och förlängande mascara – korta, glesa, spröda eller tunna fransar kan förbättras med Longest Lash mascara. Algextrakt vårdar fransarna så de ser längre och fylligare ut. Cellulosa-fibrer förtjockar fransarna utan att ge klumpar eller smeta av sig.”

Nya mascaror är alltid roligt att testa tycker jag och ett vårdande skydd för fransarna låter ju inte helt fel det heller.

Lucka 4: Synchroline Synchrovit C Serum

”Synchrovit C är ett liposom serum som kombinerar enzymatiska och icke-enzymatiska anti-oxidanter
som effektivt skyddar huden från fria-syreradikalers negativa inverkan på huden. Tillsatsen av zink
samverkar för ökat upptag och verkar speciellt effektivt vid ljusåldrande hud, förbättrar hudens textur
och reducerar linjer och rynkor samtidigt som hudens kvalitet förbättras.”

I den här produkten får man med ett pulver och en vätska som man själv blandar ihop och därefter ska det användas upp inom 10 dagar. Jag är riktigt nyfiken på den hör produkten och planerar att påbörja min 10-dagarskur runt jul där då jag är lite ledig och kan komma ihåg att faktiskt använda den både morgon och kväll. När jag jobbar kan jag nämligen slarva lite med hudvården till och från pga lathet… ;)

Lucka 5: Murad Essential-C Cleanser

”Essential-C Cleanser är en tvättgel som förutom att rengöra huden även tillför antioxidanter som ger ökad motståndskraft. Rengöringsgelen avlägsnar makeup och smuts utan att torka ut. Produkten innehåller allantoin och pantenol, som verkar lugnande på miljöangripen hud. C-vitamin och Murads patenterade Skin Repair System with Co-3TM neutraliserar nedbrytande fria radikaler och stimulerar kollagen produktionen.”

Det här råkar faktiskt vara en av mina favoritrengöringar att använda när jag är lite lat på morgonen. Tycker den är jättebra och min stora tub är på gränsen till helt slut så blev väldigt glad av att hitta den här i femte luckan!

IMG_8864 IMG_8866

Lucka 6: bareMinerals Moxie Lip Stick – Speak Your Mind

”Lyxigt närande och fuktgivande läppstift som ger ett mycket täckande resultat med en silkeslen finish.”

Tjoho! Jag älskar ju som ni vet läppstift och den här färgen är SÅ fin. Testade den på första gången igår (se nedan!) och det var kärlek vid första testningen både vad gäller färg, formula och hållbarhet!

2 (1)Som ni nog förstår så är jag väldigt nöjd hittills med min kalender!
De första sex luckorna innehöll både gamla favoriter och nya produkter som satte igång min nyfikenhet! Tummen upp!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: