«

»

Intervju med mig hos Molkan + Spännande nyhet!

molkanintervju

För ett tag sen kontaktade fina Malin som driver bloggen Molkan hos Damernas Värld mig och frågade om hon fick intervjua mig på sin blogg och jag sa självklart ja! Nu finns intervjun uppe och ni kan läsa den HÄR.

Jag har läst Malins blogg i flera år och jag har även haft turen att träffa henne IRL några gånger också – senast när vi var i London med Daisy Beauty! Malin är en underbar person – så trevlig och rolig att umgås med! Dessutom är hennes blogg en av mina favoriter så har ni missat den måste ni kolla in den!

I intervjun berättar även Malin något som jag faktiskt själv inte berättat om här på bloggen ännu.
Nämligen att jag inom en snar framtid ska börja blogga hos Daisy Beauty – wohoo! 

Daisy Beauty håller på att uppdatera sin hemsida (den kommer att bli grym!) och i och med att nya hemsidan lanseras så kommer även bloggantalet ökas från de fyra som finns nu till elva! Det blir alltså 7 nya bloggare – och jag är en av dem! :D 

De bloggar som redan finns på Daisy Beauty är:

Kicki Norman
Frida Selkirk
Beauty by K
Little Miss Consumer

Och de sex andra som kommer börja blogga hos Daisy Beauty är:

Elvirall
Willow Jolie-Gabriella 
Camelliss Beauty
Hildes Closet
Beauty by Linda
Kashaya

Jag hoppas så klart att alla ni som följer mig på den här bloggen nu följer med mig dit och jag kommer självklart att berätta så fort det är dags!

 

 

1 kommentar

  1. Lackert

    Grattis! Var roligt att läsa
    Lackert recently posted…Kosta Boda Make UpMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: