«

»

Rensat i läpplådan…

Idag är en sån dag då det inte känns som jag har gjort någonting men jag har faktiskt fått en hel del vettigt gjort.
Bland annat så har jag rensat i min läpplåda – dvs lådan där jag har mycket av mina läppstift, läppglans m.m. 
IMG_8868

Så här såg det ut i lådan innan jag började. Jag har velat rensa i den här lådan ett bra tag då det inte är mycket som faktiskt används ur den här lådan. Det är mycket som är gammalt och mycket som jag exempelvis fått i skönhetsboxar som jag kanske inte är så förtjust i men som jag sparat ändå. I och med att det är mycket ”skit” i lådan så blir det inte att jag använder så mycket av det jag kanske faktiskt egentligen skulle vilja använda mer – det försvinner lite i mängden liksom.

Om någon undrar över förvaringen så har jag ”byggt” ihop den själv med hjälp av plastavdelare från eBay. De kan brytas av och sättas ihop så man kan skapa förvaringen som man själv vill ha den – mycket smidigt!IMG_8870

Så här såg det ut i lådan efteråt. Jag gjorde mig av med hela 52 läpprodukter! (vilket fick mig att undra hur jädra mycket läpprodukter jag har egentligen, räknade till 214 stycken efter rensningen – och då är inte läppennor och läppbalsam med… herregud!)

Jag har sorterat läpprodukterna också så att alla läppglans kommer först (alltså längst till vänster), därefter är det flytande läppstift/lip stains och liknande, sedan kommer läppstiften och till sist diverse knubbiga läppennor. IMG_8872Här är produkterna jag valde att säga hej då till. De till vänster är de som fortfarande går att använda och känns fräscha så de ska jag se om någon i min närhet vill ha, alternativt kanske jag säljer några av dem. Till höger är de produkter som har blivit för gamla eller som av andra anledningar känns för ofräscha för att ge bort, exempelvis att de är trasiga, kladdiga eller så.

Det blev mycket från e.l.f. som fick åka direkt i papperskorgen – vilket inte är så konstigt då jag köpte väldigt mycket e.l.f. när jag började intressera mig för smink. Mycket av det har tyvärr blivit dåligt nu så trots att det är produkter jag verkligen har gillat och använt mycket så var det dags att säga adjö.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: