«

»

Skincity Adventskalender Lucka 7-13

4

 

Idag är det Lucia och jag har fått öppna den trettonde luckan i min adventskalender från Skincity!
Förra veckan var jag väldigt nöjd med produkterna i kalendern men hur har det sett ut den här veckan?
Vi tar oss en kik…
IMG_8885

Lucka 7: Maria Åkerberg Papaya Peeling

”Enzympeeling för ansiktet som hjälper till att motverka tilltäpptheter. Peelingen innehåller extrakt från papaya, som varsamt exfolierar huden. Papaya Peeling passar även den mest känsliga hud och rekommenderas 1-2 gånger/vecka.”

Att peela ansiktet är enligt mig något av det skönaste som finns och jag har hört väldigt mycket bra om just den här peelingen så det ska bli roligt att testa!

Lucka 8: Biodroga MD Perfect Hydration 24 H Care

”Biodroga MD Perfect Hydration 24-h Care med hyaluronsyra ger en intensiv fukttillförsel till huden och hjälper till att återupprätta hudens fuktbalans. Hyaluronsyra inbäddad i hud-relaterade Derma Membrane Complex säkerställer en mycket god hudtolerans. Dessutom säkerställer DMC att hyaluronsyran och alla andra aktiva ingredienser kan absorberas optimalt av huden.”

Jag är ingen hejare på hudvård men hyaluronsyra har man ju hört mycket bra om och intensiv fukttillförsel låter definitivt som något min hy behöver just nu!

Lucka 9: Eve Lom Rescue Mask

”Denna lerbaserade mask är den perfekta djuprengöringen till stressad hud. Kylande kamfer ger huden möjlighet för att andas, medan mandelextrakt reducerar rödma. Kaolin upptar överflödigt fett i huden, reducerar svullnader, mandelflarn exfolierer milt. Honung vårdar huden och efterlämnar den mjuk och smidig.”

Yaaas! Djuprengörande masker – I loooove! Låter väldigt bra – hoppas att den är det också!
IMG_8887

Lucka 10: By Terry Baume De Rose

”Glamourös, intensivt närande behandling för läppar och nagelband. Reparera och ge näring till dina läppar och nagelband med den ljuvligt doftande, djupt återfuktande Baume de Rose. En ultimat, lyxig juvel gjord på vax av ros och pastellolja som ökar cellförnyelsen. De lugnande och reparerande krafterna hos sheasmör lämnar läpparna med en känsla av härlig smidighet, medan ceramider och E-vitamin hjälper till att skydda och stärka det känsliga området mot ålderstecken.”

Har Baume De Rose sedan innan men endast den färgade varianten. Tycker den är riktigt bra så tummen upp att jag har den ofärgade nu med! Visste dock inte att den ska gå att ha på nagelband också – det måste testas!

Lucka 11: Paula’s Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retionel Serum

”Effektiv för: Anti-aging: rynkor: acne: rosacea: bruna fläckar (hyperpigmentering). Unik blandning av högt stabiliserad retinol (högt ansedda dermatologer är överens om att denna reducerar rynkor), samt kraftfulla antioxidanter för att hjälpa till att reparera och läka huden.”

Ännu en produkt med ingridienser som jag hört mycket bra om – Retinol! Har även hört fantastiska saker om just märket Paula’s Choice så denna är jag väldigt nyfiken på!

Lucka 12: Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector SPF 50

”Bredspektrumsolskydd Triple Action Protector SPF 50 (TAP) är ett fysikalisk solskydd med en fuktgivande formula och med en nyans som passar alla hudtyper. En banbrytande produkt som motverkar ålderstecken och innehåller en formula med en unik kombination av skyddande ingredienser, bland annat DNA Enzyme Complex™, ett högpotent proteinskyddande antioxidantkomplex och ett bredspektrumsolskydd med SPF 50.”

Att skydda sin hud är otroligt viktigt året om och SPF 50 är ett måste för mig under sommaren då jag bränner mig väldigt lätt. Så det blir att spara denna till sommarvärmen!

 

IMG_8888Lucka 13: Decléor Flash Radiance Mask

”Expressmask som ger huden ny energi  på bara 3 minuter! Idealisk för dig som vill få de där rosiga kinderna och omedelbara lystern; lösningen för sena nätter, dålig sömn och jetlag! En kall dusch kan väcka kroppen och Flash radiance mask väcker ditt ansikte.”

Woop! En till ansiktsmask! Ansiktsmasker är min favoritprodukt inom hudvård då det alltid känns så lyxigt att använda och huden känns oftast väldigt fräsch efteråt!

Jag är väldigt nöjd även med den här veckans produkter! Saknade dock någon sminkprodukt. Gillar när det blandas med hudvård och smink och den här veckan var det väldigt inriktat på hudvård. Däremot var det flera väldigt spännande hudvårdsprodukter!

Någon av er som också har Skincitys adventskalender? Vad tycker ni om den hittills?

Vill se ni vad jag fick i kalendern förra veckan? Klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: