«

»

MAC Lipsticks – Viva Glam V, Faux, Brave, Coral Bliss, Vegas Volt & Crosswires

Känslan som uppstår när man inser att man fortfarande inte har bloggat om de där sex MAC-läppstiften man köpte i somras…
Då är det la verkligen på tiden att jag gör det!

IMG_4869 IMG_4873

Det var i somras när Kicks hade 15 % rabatt på allt för medlemmar som jag passade på att beställa hem dessa sex läppstift från MAC. Det är läppstift som jag kikat på under en längre tid men av någon anledning inte köpt. Det blev fokus på neutrala färger och något poppigare för sommaren.IMG_4876

IMG_4884

VIVA Glam V (Lustre), Faux (Matte), Brave (Satin), Coral Bliss (Cremesheen), Vegas Volt (Amplified) och Crosswires (Cremesheen).’

Jag har hittat flera favoriter bland dessa. Coral Bliss blev storfavoriten i somras – en jättefin korallrosa färg med glans. Faux är ett av mina mest använda läppstift under hösten och ni har sett det i flera av mina sminkningar här på bloggen. Brave och Viva Glam V har blivit stora favoriter att använda till vardags.

I somras gjorde jag ett blogginlägg där jag listade mina topp fem favoritläppstift från MAC men sedan jag köpte dessa skulle jag egentligen behöva göra om den listan!

Gillar du läppstiften från MAC? Har du någon/några favoritfärger som jag inte får missa?

1 kommentar

  1. Amanda

    Blankety och Creme d´nude är mina favoriter! Underbara nude-färger!
    Amanda recently posted…SAMMANFATTNING VECKA 4 I SAMARBETE MED WORLDOFSHAPEMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: