«

»

Samlad Recension: Clinique Turnaround Revitalizing

IMG_7442

I juli släppte Clinique tre nya produkter i sin Turnaround-serie. Turnaround-serien fokuserar på att ge huden lyster, arbeta med hudens cellförnyelse och ge återfuktning. Jag har använt de tre nya produkterna samt tre andra produkterna i serien till och från sedan juni och känner nu att det verkligen är på tiden att jag recenserar dem!

IMG_7445

Turnaround Revitalizing Lotion 210 kr/200 ml – NY!

”Lugnande, alkoholfri lotion som fyller huden med energi och essentiell fukt. Ger huden extra energi som gör att den kan hålla sig fräsch och klar. Huden känns omgående smidigare, mjukare och får en vacker lyster. På sikt förfinas även hudens textur.”

Min åsikt: Konsistensen är en blandning av vatten och gelé men produkten används alltså efter rengöring, som en toner. Den känns väldigt svalkande och skön på huden och ger huden lite extra fukt! Den här gillar jag!

IMG_7450

Turnaround Revitalizing Serum 520 kr/30 ml – 695 kr/50 ml

”Högintensivt serum som optimera cellförnyelsen och hjälper huden att se fräsch och sund ut. Serumet hjälper huden att få upp nya, fräscha hudceller till ytan, så att huden ser finporig, jämn och strålande ut. Huden ser fräsch ut och känns silkesmjuk och slät.”

Min åsikt: ÄLSKAR den här – och är fortfarande lite ledsen över att jag tog slut på den för någon månad sen. Den här fick min hy att kännas precis som den beskrivs – fräsch, silkesmjuk och slät. Min favorit från serien!

IMG_7453

Turnaround Revitalizing Treatment Oil 355 kr/50 ml – NY!

”Silkesmjuk och lätt olja som ger näring till huden och ger den en vacker lyser. Bibehåller fukten i huden och gör den mjuk och smidig. Förfinar hudens textur så att huden utstrålar en inre lyster.”

Min åsikt: Nja, den här var ingen direkt höjdare. Jag tyckte mest att den la sig på huden och tog väldigt lång tid på sig att sjunka in och när den väl gjorde det upplevde jag varken att huden kändes mjukare eller hade fått lyster.

IMG_7457

Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer 365 kr/50 ml – NY!

”Lätt, oljefri fuktcreme som omgående ger huden en fräsch och strålande lyster. Noggrant utvalda optiska partiklar ser till att omgående boosta hudens lyster oavsett hudton och utan att huden känns fet. Huden känns fräsch och ser vacker ut. Som om den har fått en god natts sömn.”

Min åsikt: Den här gillade jag att använda till min hy under sommaren då den gav lite fukt men den sjönk snabbt in i huden och kändes nästan lite nedmattande samtidgt som den gav lyster till huden. Under hösten blev den däremot alldeles för lätt för min hy då jag behöver mer fukt. En helt okej produkt men ingen ny favorit.

IMG_7458

Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer 480 kr/50 ml

”Återuppfriskande fuktcreme som bokstavligt talat arbetar på natten för att ge huden en vacker lyster. Cremen fyller huden med den energi som den behöver för att optimera nattens förnyelseprocesser. Nattcremen ser till att skonsamt sudda ut alla tråkiga tecken på åldrande och solskador, samtidigt som den ger huden näringsrik fukt.”

Min åsikt: Lite samma som med dagkrämen – jag gillade att använda den under sommaren men under hösten och vintern ger den min hy alldeles för lite fukt för att jag ska vilja använda den. Att sudda ut några ålderstecken och solskador upplevde jag inte heller att den gjorde, inte för att jag har så mycket men det lilla jag har lyckades den inte sudda ut i alla fall!

IMG_7447

Turnaround Revitalizing Instant Facial 475 kr/75 ml

”Intensiv, exfolierande och mild mask som ger en silkesmjuk hud med massor av lyster. Stimulerar hudens cellförnyelse och ser till att huden visar sig från sin vackraste och fräschaste sida på bara 5 minuter.”

Min åsikt: Väldigt förtjust i denna! Håller med om att den både är intensiv men mild och den ger en väldigt mjuk hy. Använder den här ett par gånger i veckan och den håller min hy fräsch!

*pressprover – läs mer om vad det innebär under Policy/PR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: