«

»

Läckra läppglans från Bite Beauty!

IMG_6456

När jag gjorde min beställning hos amerikanska Sephora i höstas så beställde jag inte bara Becca’s Champagne Pop utan jag passade även på att beställa det här läckra läppglans-kitet från märket Bite Beauty.

Watercolour Lipgloss Set heter det och innehåller 12 läppglans i vackra och spännande färger. Setet släppts i våras och när jag köpte det låg det på reasidan så jag köpte det för halva priset – med det sagt så är det nog svårt att få tag på det här kitet nu. Det var visserligen rätt svårt att få tag i innan också eftersom märket bara säljs på amerikanska Sephora.IMG_6459Men men! Jag kan berätta att även om det här setet ser väldigt spännande ut så är det inte mycket att ha. Läppglansen är ganska klibbiga på och flera av färgerna appliceras väldigt ojämnt på läpparna. Det finns dock några guldkorn om man inte har något emot klibbigheten så i och med att jag köpte det på rea (kostade mig ca 25 dollar) så känns det ändå inte helt som slöseri med pengar. Tummen upp dock för att de doftar grapefruit – syrligt och sött på samma gång, mums!

Som läppjunkite tyckte jag det var himla kul att få chansen att prova märket Bite Beauty då det ofta hyllas för sina läpprodukter och jag är fortfarande väldigt nyfiken på märket – särskilt på läppstiften! Vi får hoppas att svenska Sephora kanske får in märket någon gång i framtiden.

Har någon av er haft möjligheten att testa något från Bite Beauty? 

 

1 kommentar

  1. Karin

    jag köpte ett bite läppstift när jag va i USA för snart 2 år sen, blev rekommenderad de av killen på Sephora butiken och älskar kvalitén och färgen på de. Nästa gång blir de flera färger ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: