«

»

Sminkning: Merry Christmas!

Hej allihopa och god fortsättning!

Jag har inte bloggat sedan i söndags då jag inte har hunnit eller orkat. Den här veckan har bestått av jobb, förberedelse till jul, firande av jul och en förjäklig förkylning så den lilla tid jag har haft över har jag spenderat vilandes. Från och med igår har jag i alla fall lite julledigt och förkylningen har nästintill försvunnit helt så nu är jag igång igen!

Igår var det ju julafton och jag vill därför visa er min julsminkning idag!
Jag brukar oftast göra på ganska klassiska julsminkningar – med lite guld på ögonen, kanske lite eyeliner, röda läppar och möjligtvis en hint av glitter. Det här året körde jag dock på en något annorlunda look.

Jag körde med guld och glitter men sedan med rött på ögonen i stället för på läpparna!
Jag gillade det och det var skönt att slippa oroa sig för hur läppstiftet såg ut under dagen! ;)

Har ni någon favoritlook som ni brukar köra på till jul?

IMG_9444IMG_9457IMG_9454IMG_9451IMG_9458

Bas:

Lumene Longwear Blur Foundation – Light/Ivory
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
MAC Mineralize Skinfinish Natural – Light
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Fawn
NARS Blush – Douceur
BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed – Champagne Pop

Ögon:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-Aging
Nabla Cosmetics Eyeshadows – Circle, Waterdream & Fahrenheit
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil – Perversion
Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner – Space Cowboy
Too Faced Better Than Sex Mascara
Anastasia Brow Powder – Dark Brown
Anastasia Brow Gel

Läppar:

Nabla Cosmetics Diva Crime Lipstick – Rock ‘N’ Nude

 

 

1 kommentar

1 ping

  1. Velvet

    omg nikki i just want to know where sould i get a dairy and what if made a dairy called…. tales from a not so cool gymnast !!!!!!! it would be cool right hey i’m just saying it could ha??gn(rieht)p?????p???????????

  1. NABLA Cosmetics – Artika Collection » Sofies Skönhetsblogg

    […] « Sminkning: Merry Christmas! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: