«

»

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner

IMG_9558

Gillar ni – precis som jag – att glittra till det lite under jul och nyår (och kanske under resten av året också…)?
I så fall tycker jag definitivt att ni ska spana in dessa glittereyeliners från Urban Decay!

Heavy Metal Glitter Eyeliner är namnet och det finns totalt 7 olika färger varav jag har 3 att visa er idag.

Dessa glittereyeliners är de bästa jag har testat – anledningen till att jag gillar dessa så mycket är för de ger ifrån sig mycket glitter direkt samt att de torkar in relativt snabbt så de inte kladdar överallt, något jag upplevt med andra glittereyeliners jag har testat.IMG_9565 IMG_9568

De tre färgerna jag har är: 

Distortion* – glittrar i blått, rosa, silver, grönt och alla möjliga färger. Galet fin!

Space Cowboy – ett jättevackert guldglitter, jag har använt det i den HÄR sminkningen.

AMP – ljusblått, turkost och silvrigt glitter, så vackert!

Distortion kommer ni få se i en sminkning senare idag.

*har fått denna färg som pressprov, läs mer om vad det innebär här.

IMG_9579 IMG_9592Distortion, Space Cowboy & AMP.

Jag är överdrivet förtjust i dessa och känner att jag måste ha alla 7 färgerna!
Heavy Metal Glitter Eyeliner finns att köpa på bl.a. Kicks och kostar 180 kronor/styck.

Någon av er som också har testat dessa?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: