«

»

Sminkning: HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år på er allihopa!

Jag hoppas att ni hade en bra nyårsafton – det hade jag!

Vad jag däremot inte hade igår var en bra sminkdag, allting blev fel och efter ett smärre sammanbrott tvättade jag faktiskt bort allting och började om från början vilket sällan händer. Till slut så blev det i alla fall helt okej så jag tänkte att jag kunde visa er hur min nyårssminkning såg ut.

Jag fick för mig att köra på en lila ögonsminkning vilket är väldigt ovanligt för mig då jag inte är så himla förtjust i lila. Men jag fick hem en hel del nya skuggor från Makeup Geek häromdagen, bland annat deras Foiled Eyeshadows, och då bara kallade de lila skuggorna på mig så jag var tvungen att göra en sminkning med dem! ;) La till lite härligt glitter också och jag tycker sminkningen blev väldigt passande till nyår!

IMG_9709 IMG_9711 IMG_9712 IMG_9714

Bas:

L’Oréal Paris Lumi Magique Primer
NARS Sheer Glow Foundation – Mount Blanc
Bobbi Brown Corrector – Light Bisque
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
MAC Mineralize Skinfinish Natural – Light
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Fawn
Lancôme French Ballerine Collection Blush Highlighter – Rose Ballerine
theBalm Mary-Lou Manizer

Ögon:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-Aging
Make Up Geek Eyeshadow – Confection, Petal Pusher, Boo Berry & Corrupt
Make Up Geek Foiled Eyeshadow – Whimsical, Daydreamer, Masquerade & Center Stage
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil – Perversion
Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner – Distortion
IsaDora Volume Lash Styler
Depend Lösögonfransar – Kayla
Anastasia Dip Brow – Soft Brown & Dark Brown
Anastasia Brow Gel

Läppar:

MAC Tinted Lipglass – Viva Glam Miley Cyrus

 

3 kommentarer

 1. BeautyDiary

  Vilken fin sminkning, du är så duktig! Besök gärna min blogg och ta en titt, kram.

 2. Amanda

  Så himla fint! Jag älskar lila, tycker det blir så fint mot ljusa ögon. Kram!
  Amanda recently posted…MINA SMINKFAVORITER FRÅN 2015 DEL 1My Profile

  1. Eve

   It’s really great that people are sharing this iniramotfon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: