«

»

I’m sorry!

f4GBAQ

”I’m so sorry.”

Alla bilder från gårdagens mässa är redigerade och klara men eftersom jag totaldäckade förut och vaknade 5 minuter innan jag skulle iväg på Yoga så har jag tyvärr inte hunnit skriva någonting på inlägget ännu och känner inte att jag hinner skriva klart det idag heller. Jag HOPPAS att jag hinner imorgon men kan inte lova något då vi har kvällsmöte imorgon så kommer hem sent. Men, inlägget kommer – absolut senast tisdag – och jag tänkte i alla fall nu bjuda på en sneak-peek på det jag föll mest för på mässan… nämligen Diors vårkollektion!IMG_9976

Alltså kollar paletterna och dessa highlighters! Jag kunde inte sluta ta bilder på dem för jag tyckte de var så vackra, hade nog 20-25 bilder att välja mellan när det skulle redigeras!
Såååååååååååå FINA!

 

 

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Emilie

  JAAA hur fin är inte diors vårkollektion?! fastnade också för den.
  Emilie recently posted…Daisy Beauty Expo 2016My Profile

 2. Alexandra

  Fantastisk kollektion!

  1. Maribeth

   Now that’s sutleb! Great to hear from you.

  2. http://www3net.site/theonion.com

   Itse en perusta vuohenjuustosta, mutta rakastan sinihomejuustoa. Punajuurta olen vieroksunut miltei koko ikäni, ja vasta viime vuosina alkanut kiinnostua siitä. Ja kun äitin kasvimaalta saa vielä tuoretta punajuurta, mahtavaa.Ensimmäisen ohjeen vuohenjuuston korvaisin siis sihihomeella. Tulee varmaan hyvää niinkin!Ja ruokaohjeethan ovat aina tervetulleita, toivoo toinen nautiskelija (pitäisiköhän se peli ostaa, kannattaisiko?).

  3. http://www./

   Furrealz? That’s marvelously good to know.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: