«

»

Daisy Beauty Expo 2016

Nu kommer äntligen mitt inlägg om Daisy Beauty Expo 2016! Tjoho!
Om ni hänger på flera skönhetsbloggar har ni säkert redan hört massor om detta fantastiska event men så här såg min dag på mässan ut:IMG_9832

Jag och Emelie startade mässan hos Acasia‘s monter som presenterade produkter från två olika märken.
Ögonfransserumet Magic Lashes från Combinal och en ny anti-aging ögonkräm från tox Skincare.

Jag som aldrig testat ögonfransserum innan blev riktigt nyfiken på det och kommer börja testa nu i helgen. Spännande!
IMG_9833

Sedan hamnade vi hos Annemarie Börllind – ett ekologiskt hudvårdmärke – som presenterade sin nya serie som är anpassad för känslig hy, ZZ Sensitive.kollage1

Hos Maybelline fick vi se flera nyheter som släpps de kommande månaderna – bl,a. en ny mascara, brynprodukter, contour-dosa och en superfin ögonskuggspalett – och så fick vi dessutom en sneak-peek på de matta läppstiften som kommer att släppas senare i år! På bilden ser ni färgen Divine Wine, så snygg!kollage6Sedan var vi hos ghd där jag fick håret stylat med hjälp av deras nya produkt Advanced Split End Therapy som ska ge håret glans och herrejävlar – glansigt blev det! På bilderna ser ni före, under tiden och efter. Alltså, SER NI GLANSEN!? Riktigt taggad på att fortsätta testa produkten här hemma! Mjukt som bara den blev håret också!

kollage5

Max Factor har designat glasögon som kommer att finnas till försäljning hos flera optikerkedjor! Så himla kul idé! Finns både vanliga glasögon samt solglasögon. I deras monter kunde man förutom att kolla in brillorna även se Bianca Ingrosso och Sigrid Bernson bli stylade med hår och smink samt ta en kik på produktnyheter – bl.a. en ny mascara och en ny foundation!IMG_9927

Ett – för mig – helt nytt märke som fanns på mässan var Zuii Organic. Ett ekologiskt sminkmärke från Australien med flera fina produkter. Mycket färg och mycket pigment – härligt! Jag fick med mig ett läppstift hem som jag verkligen ser fram emot att testa!IMG_9934

bareMinerals fokuserade på basprodukter i sin monter och presenterade bl.a. deras nya concealer – bareSkin Complete Coverage Serum Concealer!IMG_9946

Hos Dior kunde man sitta ner och prova dofter (här sitter fina Maria aka Little Miss Consumer och testar för fullt!)….
kollage2

…eller så kunde man dregla över vårkollektionen (JAG VILL HA ALLT!!!) eller spana in deras nya foundation! Dior har även hakat på contour/strobing-trenden och släpper duos innehållande contour/highlight eller rouge/highlight. De ser superfina ut!IMG_9999

Även Eucerin släpper en serie för känslig hy samt en CC-cream som finns i två färger – Light/Medium och Medium/Dark!

IMG_9897Apoteket visade upp sin nya Anti-Age hudvårsserie vars förpackningar är fantastiskt fina! Och hallå, burkar MED pump – hur bra?!
IMG_0019Hos OPI kunde man få naglarna lackade med nya vår- och sommarkollektionen New Orleans som innehåller 12 härliga färger inspirerade av jazzmusiken och annat som kännetecknar New Orleans – personligen så tänkte jag direkt på ”Prinsessan och Grodan” när jag såg namnen på nagellacken! ;D Ni kommer få en närmare kik på lacken inom en snar framtid!
kollage4

CCS hade en av de roligaste montrarna! Här fick man nämligen prova att doftsätta en egen handkräm. Superkul!
Jag valde att blanda två av dofterna – Green Tea samt en sötare doft med noter som persika och vit blomma.

12543163_1659625044305021_1739266271_nResultatet blev ”Sofies Fräscha!” – hihi!
IMG_0043

Bosch presenterade en ny borste som ska motverka frissighet! På bilden ser ni Emelie lyssna nyfiket.
Även jag blev himla nyfiken på den här produkten – smart grej ju!
Särskilt nu på vintern när, i alla fall mitt hår, är betydligt frissigare än vanligt!kollage3

Sedan hamnade vi i L’Oréal’s sockersöta monter! Alltså, blev helt kär i deras monter – och ville äta ALLT!
Här presenterades flera sminknyheter – en Cushion Foundation, en ny mascara, en ny eyeliner samt en ny brynprodukt.
Både mascaran, eyelinern och brynprodukten hade väldigt intressanta applikatorer kan jag säga så är lite skeptisk men också väldigt nyfiken på dem alla! Funderar på en first impression-video…  kollage7

Hos L’Oréal kunde man även få naglarna lackade! Designbyte på nagellacken är på G och visst är de nya flaskorna läckra?! IMG_0075

Garnier Respons lanserar hudvård – vi hittar bl.a. kroppsolja, In-Shower body lotion, body butter och body lotion i sortimentet och det finns tre olika serier, en för torr hud, en för mycket torr hud och en för EXTRA torr hud! Personligen ser jag verkligen fram emot att prova deras In-Shower Body Lotion då jag är en latis när det kommer till kroppssmörj!IMG_0081Att komma in i Mette Cosmetique‘s monter var som att komma in i en saga fylld med älvor och skogsväsen. Sååå mysigt och vackert!
Här presenterades nyheter från Art Deco, Kalahari och Nimue!

Under dagen hann jag även med att gå på två föreläsningar.

En där Maria från L’Oréal pratade om djurtester och hur de arbetar för en hållbar miljö. Maria berättade bl.a. att L’Oréal har valt att säljas på den kinesiska marknaden (där djurtester är ett krav) för att finnas där och utbilda samt påverka deras syn på djurtester. L’Oréal använder sig av konstgjord hud när de testar sina produkter och Maria berättade att detta är något de försöker att introducera även på den kinesiska marknaden i förhoppning att kravet på djurtester ska försvinna.

Jag lyssnade också på en föreläsning av Apoteket där bl.a. Pär Svahnberg talade om hur huden påverkas av hudvårdsingridienser. Det var tredje gången jag var på en föreläsning med Pär Svanberg och jag blir alltid så imponerad av hans förmåga att verkligen fånga upp en! Man vill inte sluta lyssna, han får allt att bli spännande och intressant även om man kanske inte riktigt förstår allt!

12519190_1008157675914878_105307993_n

Dagen avslutades med en trevlig AW innan det var dags att ta tåget hem! (för att sedan stå ute i kylan och vänta på sambon som skulle hämta men som råkat somna… burr!) Bild lånad från Camilla!

Kicki, Sam och hela Daisy Beauty-gänget – ni har gjort det igen! Ännu ett fantastiskt event och årets mässa var tamefan ännu bättre än förra årets (och då kan jag ju säga att förra årets vara amazeballs!) så STORT TACK för att jag fick komma!

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Karinas skolprojekt om lån och privatekonomi

  Åååh jag hade velat varit där! Tack för ett så bra inlägg så man kan hålla sig uppdaterad ändå! :)
  Karinas skolprojekt om lån och privatekonomi recently posted…Hur mycket får jag låna på det jag tjänar?My Profile

 2. Emilie

  Det var så himla kul, jag hoppas det blir ett tillfälle nästa år med ^^
  Emilie recently posted…Påfyllning: True Match super-blendable foundationMy Profile

  1. Sofie

   Jaa, det får vi hoppas!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: