«

»

Sminkning: AFK

Hej på er!

Länge sedan jag skrev på bloggen nu och det beror på två saker.
Som ni vet så ska jag börja blogga på Daisy Beauty inom en snar framtid och då vill jag liksom hålla lite på blogginläggen, jag har massvis att skriva om men vill spara lite till nya bloggen! ;D

Den andra anledningen är att jag faktiskt knappt har suttit vid datorn de senaste veckorna. Jag har inte riktigt känt för det utan har i stället passat på att läsa böcker, umgås med familj, vänner och sambo och bara varit liksom. Ibland behöver man lite extra av det! :)

Idag tänkte jag i alla fall visa er en rätt så färgglad sminkning som jag gjorde med mina fina Make Up Geek-skuggor (som jag inte visat på bloggen ännu men det kommer!) och i och med att det var ett tag sen jag gjorde sminkningen minns jag knappt vad jag använde. Men det var flera av Foiled-skuggorna i alla fall, och på läpparna har jag bareMinerals Pop of Passion Lip-Oil Balm i färgen Pink Passion!

IMG_9736 IMG_9743 IMG_9744 IMG_9745

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: