«

»

LOTD: MAC Retro Matte Liquid Lip Colour – Personal Statement

IMG_9327IMG_9325

MAC släppte nyligen Retro Matte Liquid Lip Colour som är deras version av de trendiga flytande läppstiften. Jag har kommit på att jag inte är så himla förtjust i flytande läppstift som jag har trott, åtminstone inte de som torkar matt! Tycker de flesta helt enkelt känns alldeles för torra på läpparna så föredrar matta läppstift.

Hur som helst – fina är de ju ändå och här ser ni färgen Personal Statement som är en riktig in your face-rosa!

Retro Matte Liquid Lip Colour finns att köpa på bl.a. Kicks och maccosmetics.se för 245 kronor/styck – just den här nyansen verkar dock endast finnas på MAC’s hemsida (och förmodligen i butiker som säljer MAC!).IMG_9117IMG_9121

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: