«

»

Finaste ögonskuggan just nu!

Jag älskar ögonskuggspaletter!
Trots det så är det under januari månad faktiskt en IMG_8830singelögonskugga från NARS som har fått mest uppmärksamhet! 

Det är en av deras Dual-Intensity Eyeshadow som sedan tidigare är stora favoriter hos mig. Dual Intensity-skuggorna är krämiga, pigmenterade och suddas ut utan några som helst problem!

Färgen jag har fastnat för nu heter Telesto och det är en varm brun, skimrig färg. Möjligtvis inte den mest unika nyansen men den är så fin att lägga på hela ögonlocket. Jag älskar den!

Produkter från NARS går att hitta på Sephora samt på NARS hemsida om man inte har möjlighet att ta sig till en Sephora-butik. Deras Dual Intensity-skuggor kostar ca € 27.

Har någon av er också testat Dual-Intensity Eyeshadow? I så fall, vad tyckte du?

IMG_8833 IMG_8839

3 kommentarer

 1. Paulina Aspljung, Skönhetsbloggare

  Nars skickar väl inte till Sverige? Jag vet att många hemsidor har dem (som skickar till Sverige) men när man ska beställa går det inte :/

  1. Sofie

   På NARS hemsida är jag rätt så säker på att det går, vet att jag själv beställt därifrån och testade även nu att gå så långt jag kunde utan att betala och då gick det ;D Det är narscosmetics.eu :)

 2. Lackert

  Den ser super fin ut
  Lackert recently posted…Bitch Balm :)My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: