Om Sofie

IMG_9233

Kontakt

Mail: sofie.karlsson@sajk.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/paaperdoll
Twitter: http://twitter.com/paaperdoll
Instagram: sofiekarlssonyt

Min personliga blogg: http://annasofiekarlsson.sajk.com

Om mig

Jag heter Sofie Karlsson, jag är 23 år gammal, kommer ursprungligen från Ljungsbro/Linköping men bor nu i Norrköping tillsammans med min sambo. Jag studerar till förskollärare på LiU där jag snart är färdig och kommer då börja arbeta heltid inom förskolan.

Jag har en underbar sambo vid namn Marcus som jag har varit tillsammans med i ca 4 år. Jag har även världens bästa mamma, pappa och storebror.

Mitt stora intresse är skönhet men utöver det så är jag även en rejäl serie- och filmnörd. Jag tycker även väldigt mycket om djur, musik och till och från tycker jag även att det är roligt att träna. Den fritid jag får över spenderar jag med pojkvännen och mina fina vänner.

Om bloggen

Bloggen är min plats att skriva om mitt stora intresse, skönhet. Jag gör det för att jag tycker det är otroligt kul.

Mitt mål med bloggen är att skriva 1 inlägg om dagen, men självklart kommer det variera beroende på hur mycket tid och inspiration jag har. Ibland kanske det kommer 3 inlägg på en dag medan andra gånger kanske det bara kommer 1 inlägg på en vecka.

Alla bilder som finns på bloggen är tagna av mig om inte annat anges.

Jag fotar mina bilder med en Canon EO S 600 D.

2 kommentarer

  1. Hanna

    Hej Sofie! Vilken fin blogg du har jag tycker att du har proffsiga och snygga bilder som ger bra reklam för vilket fint smink man kan köpa och bra tips. Med vänlig hälsning Hanna

    1. Sofie

      Tack Hanna! :D Vad kul att höra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>