Policy/PR

Sofies Skönhetsblogg drivs av mig som privatperson och är en skönhetsblogg med produktfokus.

Jag tar tacksamt emot information, produktprover och pressutskick från företag, PR-byråer eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare, men jag väljer själv om och när materialet publiceras på bloggen.

I enstaka fall kan företag även köpa texter, länk- och annonsplats på min blogg men endast då det är något jag själv känner att jag vill skriva om och som jag tror kan vara av intresse för mina läsare. Sponsrade inlägg märks alltid, se mer om märkning av inlägg nedan.

Det som är viktigt att veta är att alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Jag skriver endast den här bloggen för att jag tycker det är roligt att dela med mig av stora intresse och jag hoppas att ni som läsare ska känna av det.

Representerar du ett företag, ett märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Vill du skicka produkter för test? Kontakta mig på sofie.karlsson@sajk.com

——————————————————————————————————————————————————

Utöver att mina sponsrade inlägg märks så märker jag även inlägg som innehåller produktprover som jag har fått hemskickat samt om inlägget innehåller affiliate-länkar. Här nedan ser ni några märkningar som kan förekomma i inlägg på bloggen och vad de innebär.

*pressutskick/pressprov/produktprovinnebär att ett företag, PR-byrå eller liknande har skickat produkten till mig och att jag själv har valt att skriva om den för att jag själv vill. 

*sponsrat inlägg/annonsinnebär att ett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget.

*inlägget innehåller affiliatelänkarinnebär att inlägget innehåller länkar där jag får en liten summa pengar OM ni väljer att HANDLA via den länken. Jag får alltså inte några pengar bara av att ni klickar på den.

Har du frågor eller funderingar kring min PR & Policy är det bara att maila mig på sofie.karlsson@sajk.com

 

9 pingar

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Depend 7 Day Hybrid Polish System » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

 2. NOTD: Blueberry Smoothie Mix » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

 3. Shopping-tips! » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

 4. IsaDora Velvet Matt Nails » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

 5. Black Friday hos Eleven.se! » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

 6. NABLA Cosmetics – Artika Collection » Sofies Skönhetsblogg

  […] Policy/PR […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>